Charterresor

Välkommen till skärgården!

Vi har gjort utfärder med grupper i skärgården sedan 1999. Bengtskärs fyr, Örö fort, Skärgårdshavets nationalpark och Rosala by med vikingacentret är populära resmål. Vi för er grupp vart ni vill, och tar bra hand om er.

Utfärden kan vara ett färdigt paket eller skräddarsydd just för er grupp. Paketet inkluderar ofta sjöresor, måltider, guidningar och andra tjänster. Vi planerar gärna er tidtabell och program, med priser för olika alternativ.

Utfärdsförslag ÖRÖ

Sjöresor Kasnäs-Örö-Kasnäs, guidad rundvandring genom Örös natur och historia, lunch i kasernområdets restaurang, presentation av 12-tumskanonen, kaffe med syltmunk på hemvägen mot Kasnäs. Utfärden tar 5h, varav sjöresorna 45 min/riktning.

Pris 58€ / Passagerare om ni är 35 eller fler. Mindre grupper förstås också välkomna, begär offert. Denna utfärd är en klassiker sedan 2006. Rekommenderas!

Läs

Utfärdsförslag Bengtskär

Sjöresor Kasnäs-Bengtskär-Kasnäs, inträde och guidning på fyren, luch och kaffe med bulle i fyrens café. Den som vågar går upp till toppen i fyrtornet! Utfärden tar 5h, varav sjöresan 1h10min/riktning

Pris 64€/passagerare

När ni är 35 eller fler. Mindre grupper också välkomna, begär offert. Väderreservation, hård vind kan hindra resan, sommartid ca 2dagar/mån.  Utfärden till Bengtskär är en upplevelse!

Läs

ROSALA en utskärsby

Rosala är en levande skärgårdsby och vår hemhamn. Den är på vägen till ytterskärgårdens resmål och en omtyckt paus på vägen. Rosala har Vikingacentret, en stor museihelhet som levandegör bygdens tusenåriga historia. Vikingacentret erbjuder också inkvartering och program för grupper. På våra utfärder serveras ofta lunchen och kaffet i Rosala. Båtresa från Kasnäs ca 30 min. För vikingacentret med lunch lönar det sig att reservera ca 2h.

ANDRA RESMÅL

Förutom Bengtskär, Örö och Rosala för vi grupper till Tsarens favorit Högsåra, Söderlångvik Gård, holmarna i Skärgårdshavets nationalpark eller vart ni än vill åka.

Ta kontakt så gör vi tillsammans en lyckad resa i skärgården!