Tilausmatkat maailman kauneimmassa saaristossa

Olemme vieneet ryhmiä saariston kohteisiin jo vuodesta 1999. Bengtskärin majakka, Örönlinnakesaari, Saaristomeren kansallispuisto, Rosalan kylä ja viikinkikeskus ovat suosittuja kohteita. Viemme seurueenne minne haluatte, ja pidämme teistä hyvää huolta.
Tervetuloa saaristoretkelle!


Retki voi olla valmis paketti tai räätälöity juuri teidän ryhmälle. Pakettiin sisältyy usein merimatkat, ruokailut, opastukset ja muut palvelut. Laadimme kokemuksella aikataulut ja ohjelmat, ja hinnat eri vaihtoehdoille.

Retkiehdotus ÖRÖ
Merimatkat Kasnäs-Örö-Kasnäs, opastettu kävelykierros, jossa tutustumme Örön historiaan ja luontoon, lounas kasarmialueen ravintolassa, 12 tuuman tykin esittely, munkkikahvit laivalla paluumatkalla Kasnäsiin.
Retki kestää 5h, merimatkat 45 min/suunta.
Hinta 55€ / matkustaja, kun teitä on 35 tai enemmän.

Pienemmätkin ryhmät tervetuloa, pyydä tarjous.

Tämä retki on klassikko, vuodesta 2006. Suosittelemme!

Retkiehdotus BENGTSKÄR
Merimatkat Kasnäs-Bengtskär-Kasnäs, majakan pääsymaksu ja historiaopastus, lounas ja pullakahvit majakan kahvilassa. Rohkea käy tornin huipulla!
Retki kestää 5h, merimatkat 1h 10 min/suunta.
Hinta 57€ / matkustaja, kun teitä on 35 tai enemmän.

Pienemmät ryhmät tervetuloa, pyydä tarjous.

Säävaraus, kovalla tuulella ei mennä, kesäisin noin 2 pv/kk.

Bengtskärin retkipäivä on mahtava kokemus!

ROSALA kylä ulkosaaristossa
Rosala on elävä saaristokylä ja meidän kotisatama. Se on sopivasti matkalla ulkosaariston kohteisiin ja on suosittu pysähdyspaikka. Rosalassa on Viikinkikeskus, laaja museokokonaisuus joka kertoo elävästi alueen tuhatvuotisesta historiasta. Viikinkikeskus tarjoaa myös majoitusta ja ohjelmapalveluja ryhmille.
Retkillä tarjoamme usein lounaan ja kahvit Rosalassa.
Venematka Kasnäsista noin 30 min. Viikinkikeskuksen esittelyyn ja ruokailuun kannattaa varata noin 2h aikaa

MUUT kohteet

Bengtskärin, Örön ja Rosalan lisäksi viemme ryhmiä tsaarin suosikkikylään Högsåraan, Söderlångvikin upeaan kartanoon meriteitse, Saaristomeren kansallispuiston saariin tai minne ikinä haluattekin mennä. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä onnistunut matka merelliseen saaristoon!